Wie zijn we?

Ons huis is gelegen aan het natuurgebied het Bomenpark in Heesch [ Aboretum ] vandaar de naam Tree Park House.  De flatcoated kwam in het jaar 2005 in mijn leven en ik was er meteen verliefd op .Door de jaren heen heb ik dus altijd flatcoats gehad , ik ben begonnen met 2 reuen genaamd Joep en Guus, Guus kwam van het Croyseland. Toen Guus overleed besloot ik een teefje te nemen contact opgenomen met het Croyseland van Toon en Toos, dit  werd Suus nu inmiddels 11 jaar jong, 

Samen heb ik met Suus  veel shows- en jachtwedstrijden gedaan tot aan diploma A helaas het fel begeerde diploma niet gehaald.

Daarna kwam Joy mijn 2e teef  van het Croyseland daar ook shows en veel jachtwedstijden mee gelopen en inmiddels is Joy  8 jaar en trotse moeder van een aantal nakomelingen 

4 jaar geleden in 2000 was het idee om zelf een nestje te gaan fokken met Joy Kennel naam aan gevraagd [Tree Park House]. Het eerste nestje van 10 pups, van deze 10 heb ik zelf een teefje gehouden genaamd Jenny.

Met Jenny en al haar broertjes en zusjes ben ik jacht training gaan geven. En elke zondag komt de grootste groep nog bij elkaar voor de training en de gezelligheid, want gezelligheid staat hoog in het vaandel.